Zorgboerderij Helianthus Zathe

Dé plek waar mensen kunnen groeien en sterker worden

Met een klein team van deskundige en betrokken medewerkers ondersteunen we mensen met een ondersteuningsvraag. Dit doen we voornamelijk op onze boerderij Helianthus Zathe. Onze boerderij is gelegen op een prachtige plek in Friesland aan de rand van het gemoedelijke dorp Drachtstercompagnie.

Wij bieden wonen, werk & dagbesteding en individuele ondersteuning aan mensen die behoefte hebben individuele aan aandacht en een veilige en overzichtelijke omgeving. Deze mensen willen wij samen met onze medewerkers graag ondersteunen bij het realiseren van hun persoonlijke doelen, bij het werken aan hun eigen mogelijkheden en bij vinden van passende werkzaamheden. 

Wij geloven dat ieder mens eigen kwaliteiten heeft en altijd kan groeien en sterker worden. Wij zetten onze kwaliteiten en positiviteit graag in om mensen te ondersteunen bij het realiseren van hun persoonlijke doelen.

Meer weten?

Neem contact op

Wie zijn wij?

We zijn in 2009 begonnen met het aanbieden van dagbesteding. De zorgboerderij is sinds die tijd flink gegroeid, al is het aanbod is nog steeds kleinschalig te noemen. Helianthus Zathe biedt met een klein, enthousiast en betrokken team begeleid wonen, dagbesteding en individuele ondersteuning. Bij Helianthus Zante zijn plezier in het werken en genieten erg belangrijk.

Visie

Helianthus is de Grieks/Latijnse naam voor zonnebloem. Als geen andere bloem straalt de zonnebloem kleur, warmte en uitbundigheid uit. De zonnebloem staat voor ons symbool voor opgewektheid, kleur, warmte en groeikracht. De kleur en vorm bezitten een duidelijke positieve uitstraling en verwijzen naar vitaliteit, groeikracht, sterkte en gezondheid. Dit is wat wij ook uit willen dragen.