Werk- & dagbesteding

Op Helianthus Zathe bieden we in een sfeervolle, veilige en overzichtelijke omgeving van maandag t/m vrijdag werk- en dagbesteding.

Wij ondersteunen bij het realiseren van persoonlijke doelen, bij het werken aan
eigen mogelijkheden en bij het vinden van passende werkzaamheden. Plezier in het werk en genieten van de dieren en natuur staan bij ons voorop.

Bij Helianthus Zathe kun je veel verschillende activiteiten doen, waardoor je kan ontdekken wat jou ligt. Je krijgt alle ruimte om verschillende werkzaamheden uit te proberen en je daarin al doende te ontwikkelen. Deze ontwikkelingen leggen we samen vast in een persoonlijk ontwikkelingsplan.

Ons aanbod

We hebben verschillende dieren die we verzorgen. We kweken zonnebloemen en onderhouden samen de moestuin en het erf. Daarnaast zijn we zijn regelmatig aan het verbouwen en opknappen en doen we tuinonderhoud in het dorp.

Naast de vele werkzaamheden buiten op het erf hebben we ook een breed aanbod van creatieve werkzaamheden. In ons zeepmakerij, klei atelier en houtwerkplaats maken we allemaal bijzondere producten. Al deze producten worden verkocht in onze cadeauwinkel 'Nijsgjirrich' met eigen kaarsenmakerij en Koffie&Thee Schenkerij midden in het dorp. Hier werken we met een klein team mensen die graag creatief bezig zijn en lekkernijen bakken maar het ook het ook leuk vinden om klanten te bedienen en helpen in de winkel. Meer informatie over Nijsgjirrich vind je op de website www.nijsgjirrich.nl

Kortom, er is bij ons van alles mogelijk op meerdere locaties op diverse niveau's. Je kan in een klein groepje werken of alleen. Zowel binnen als buiten.

Mocht je na het bezoeken van deze site vragen hebben of de locatie zelf eens willen bekijken, dan horen wij graag van je! Bel of mail ons gerust voor een afspraak en we nemen graag de tijd om met je kennis te maken.

Neem contact op